O Expose Ledarhundar
Logo alt="Logga Expose">


  Rubrik

Expose ledarhundar är ett familjeföretag beläget i Säter i södra Dalarna. Jenny Lindgren ansvarar för hundverksamheten i företaget och då i synnerhet utbildning av ledarhundar för synskadade. Jenny anlitas även vid kurser för ledarhundsförare anordnade av Synskadades Riksförbund. Support till företagets fodervärdar är naturligtvis en viktig del av arbetet.

Jenny är också hundansvarig för ett projekt med terapihundar inom äldreomsorgen i Säters kommun. I övrigt kan kurser och privatlektioner till allmänheten erbjudas.


 
 

Tre färdiga ledarhundar har nyss flyttat hemifrån!

I november flyttade Molle till sin nya husse och började sitt arbete som ledarhund. I januari följde Evis och Sam hans exempel och hjälper nu sina förare att hitta rätt.  Gårdsrundan

Nya busfrön inne för test

Just nu har vi tre unghundar inne för test. Labradorerna Bentley, Fenja och Fanta kom till oss i januari. Vi sänder ett stort tack till deras duktiga fodervärdar och håller tummarna för att de klarar alla tester.

  Gårdsrundan

Lilla Spira börjar finna sig till rätta

Vårat senaste tillskott, lilla Spira, har funnit sig tillrätta hos sin fodervärdsfamilj. Vi önskar dem ett stort lycka till!
  Gårdsrundan

Tess - en musikalstjärna!

Vår privathund Tess medverkade i Evenemang i Gagnefs uppsättning av musikalen The Wiz 2006.

  Gårdsrundan
 
 

Lo
Besök vårt bildgalleri
  


Fodervärdsinformation

Här kan våra fodervärdar hitta aktuell information angående träffar etc.


 
   Expose AB | Dalsbyvägen 23 | 783 35 Säter | jenny@ledarhundar.se